Základní kousky pánského šatníku

Chcete mít minimalistický šatník, který obsahuje jen to nejnutnější a zároveň vám umožní vytvářet stylové outfity pro různé příležitosti? Připravili jsme pro vás seznam základních kousků, které snadno zkombinujete a vytvoříte tak stylové outfity pro různé příležitosti – ať už jde o práci, město nebo slavnostní večeři.

1. Jednobarevná košile

Bílá košile je nepostradatelným základem pánského šatníku. Je univerzální a hodí se ke všem příležitostem. Dále by ve vašem šatníku neměla chybět světle modrá a černá košile. Pro ležérnější styl doplňte šatník o košili v neutrální barvě jako hnědá nebo béžová.

1700006488-002

2. Jednobarevné tričko a polokošile

Ať už preferujete tričko nebo polokošili, v šatníku by neměly chybět v barvách jako bílá, tmavě modrá a černá. Tyto základní kousky můžete kombinovat jak do volnočasových, tak i elegantních outfitů. Jednobarevné bavlněné tričko vynikne s chinos kalhotami, ale i pod sakem. Oblíbené polokošile se hodí ke společenským kalhotám do práce nebo na neformální setkání.

1700006179-003

3. Pohodlné kalhoty

Pro každou příležitost, ať už do práce nebo na volný čas, by měl každý muž preferovat kalhoty, které jsou pohodlné a „sedí jako ulité“. Mezi takové patří chinos kalhoty, které jsou mezi muži velmi oblíbené. V šatníku by neměly chybět barvy jako béžová, šedá, černá a tmavě modrá. Pokud preferujete džíny, zkuste naše stretch jeans – pružné džíny, které se přizpůsobí vaší postavě a neomezují v pohybu. Dostupné také v základních barvách.

1700008084-004

4. Pletený svetr

Do chladnějšího počasí se hodí pletený svetr. Základními kousky jsou tmavě modrý a šedý svetr s výstřihem do U nebo do V. Tento typ svetru skvěle doplní jak košili a chinos kalhoty, tak tričko a džíny.

1700006784

5. Volnočasové sako

V dnešní době není sako pouze společenským kouskem, ale objevuje se i v každodenním šatníku. Řada mužů nosí sako pouze do práce, na business jednání nebo do divadla, ale najdou se i tací, kteří v něm vyrazí do města nebo na rande. Při nákupu sáhněte po tmavě modrém saku pro večerní a slavnostnější příležitosti. Sako ve světlé barvě kombinujte pro odpolední program nebo v letních měsících.

1700007998

 

 

Návrh bez názvu

Váš šatník nemusí být plný k prasknutí. Stačí mít několik dobře zvolených základních kousků, které lze mezi sebou snadno kombinovat a vytvořit tak různorodé a stylové outfity pro každou příležitost.