Pořiďte oblek do tanečních v akci

 

Blíží se taneční sezóna a s ní rozhodování o vhodném oblečení. Pro mladého muže je oblek do tanečních často jeho prvním formálním oděvem. Ideální volbou je klasický styl, který zaručí pohodlí a sebevědomí. Pokud řešíte rozpočet na taneční outfit, čtěte dále.

 

Výběr obleku

Pro taneční kurzy jsou vhodné tmavší odstíny obleků s jednořadým střihem, bílou bavlněnou košilí a kvalitními koženými doplňky. Nejčastěji se volí černý nebo tmavě modrý oblek, který je tradičním standardem pro formální události, jako je půlkolona a kolona. Pořadatelé kurzů obvykle poskytují pokyny k očekávanému dress code, které se mohou mírně lišit.

 

Kvalitní a cenově dostupný oblek

Najít kvalitní oblek do tanečních, který vydrží až do maturity, a to ještě za dobrou cenu, může být náročné. Proto je dobré začít hledat včas a zvážit investici do dobře padnoucího oděvu, který bude sloužit na více příležitostí.

Zvolte pohodlný oblek, který nejen dobře vypadá, ale umožní také volnost pohybu při tanci. Důležité je, aby se v něm student cítil dobře a odrážel jeho osobnost. Tyto požadavky splňuje oblek KENT. Pružný modrý oblek, který je dostupný v menších velikostech vhodných i pro štíhlého muže, a navíc za skvělou cenu.

 

Akce na oblek KENT a sleva na doplňky

Na tento moderní oblek jsme pro vás připravili skvělou akci. V období od 22. července až do 15. září 2024 si pořídíte tento pružný oblek se slevou 2.000 Kč. Využijte 25% slevu ze 7.990 Kč a pořiďte si stylový oblek za cenu 5.990 Kč. Nejedná se o pouhý marketingový trik. Obleky KENT najdete ve všech našich prodejnách FERATT. Objednat si ho můžete i z pohodlí domova v eshopu https://www.panskamoda.cz/.

Obleky začínají velikostí 46 pro výšku postavy kolem 170 cm. Vhodné jsou tedy i pro štíhlé mladé studenty. Jsou pružné, takže velice vhodné pro pohyb a tanec. Oblek KENT je konstruován v nejnovějším střihu, který skvěle sedí a nemusí být určen pouze do tanečních. A jelikož víme, že student potřebuje celý outfit, a to nejlépe za rozumnou cenu, nabízíme ještě extra akci.

Při nákupu obleku KENT zakoupíte: luxusní košili a kožený opasek se slevou 1.100 Kč.

Košile F-LINE z řady bavlněných formálních košil je oblíbená bílá košile ze 100% prémiové bavlny. Tato košile s pohodlným límečkem a extra jemnou úpravou materiálu jedním z našich bestsellerů. Na košili až do 15. 9. 2024 poskytujeme slevu 600 Kč. Cena košile po slevě je 1.190 Kč (1.790 Kč před slevou 33 %). Tato akce platí do vyprodání zásob (nejdéle do 15. 9. 2024), pouze při současném pořízení obleku KENT.

A pokud hledáte kvalitní celokožený opasek s univerzálním použitím, zbystřete. Oboustranný opasek s kovovou sponou a zapínáním na dírky je úžasný doplněk jak k tmavému, tak světlému obleku. Z jedné strany černý a z druhé hnědý. Takto ho proměníte pouhým otočením spony. Tento opasek vám bude sloužit po dobu mnoha let a v rámci několika outfitů.

Nyní zde přichází nabídka vhodná pro studenty, kteří si pořizují outfit na taneční. Při zakoupení obleku KENT získáte na tento opasek slevu ve výši 35 % (sleva 400 Kč), kdy výsledná cena je bezkonkurenčních 890 Kč.

Za oblek do tanečních KENT, luxusní bílou košili řady F-LINE a kožený opasek tak ušetříte celkem 3.100 Kč.

 

A co ostatní doplňky?

K tmavě modrému obleku KENT doporučujeme pak kožené doplňky v hnědém odstínu, proto u nás najdete také pestrou nabídku hnědých společenských bot. Samozřejmostí je pořízení dalších doplňků, jako je motýlek nebo kravata, neviditelné tričko pod košili anebo bambusové ponožky s prodlouženou délkou tak, aby vám nelezla při tanci nebo sezení obnažená holenní kost.

O tom, jak oblek vybrat, anebo jaká je etiketa outfitu na taneční se více dočtete v článcích „Jaký oblek pořídit studentovi do tanečních“ a „Nahoď ten správný oblek do tanečních“.