Pánské styly oblékaní nejen do zaměstnání

CASUAL

Casual, neboli ležérní styl, je ideální volbou pro neformální příležitosti. I když tento styl nemá pevně daná pravidla, je důležité dbát na to, abyste vždy udělali dobrý dojem, a to i při neformálních událostech jako je návštěva baru nebo procházka městem. Při správném stylingu můžete zaujmout i v jednoduchých kouscích, jako jsou tričko a džíny. Stačí přidat osobitý prvek a váš casual outfit bude vypadat skvěle.

CASUAL 1

Chystáte se večer ven a nevíte, co na sebe? Máme pro vás tip na poloformální outfit, se kterým určitě zabodujete. Bílá košile SILKY v kombinaci s koženými polobotkami TYLER vytvoří perfektní look na oslavu nebo rande v restauraci. Pokud vyměníte polobotky za tenisky, získáte stylový outfit ideální třeba do kina.

CASUAL 2

Hledáte ještě ležérnější outfit? Ať už se chystáte na koncert nebo do klubu, kde se svetr na košili a polobotky nehodí, máme pro vás řešení. Oblékněte si džíny JEANS a tenisky OLLIE pro uvolněný look. Ležérní košile s knoflíčkem na límečku dodá vašemu outfitu ten správný nádech pohody a stylu.

 

 

CASUAL 3

Třetí casual outfit kombinuje to nejlepší z předchozích variant. Společenské kalhoty spolu s koženými polobotkami nebo mokasíny dodají vašemu stylu jedinečný nádech. Přidejte polo košili a vytvoříte perfektní look do práce nebo na kávu ve městě.

  

 

SMART CASUAL

Smart casual je formálnější verze stylu casual, ale ne tak formální jako busniess casual. Tento styl je ideální pro každodenní záležitosti a skvěle se hodí i do zaměstnání, kde nejsou přísná pravidla pro oblékání. Základem tohoto stylu jsou dlouhé kalhoty a plné boty. Můžete si ale dovolit i světlejší odstíny a místo klasické košile zvolit například polo košili. Smart casual vám umožní vypadat stylově a zároveň se cítit pohodlně.

SMART CASUAL 1

Tmavé kalhoty, včetně džínů, jsou pro smart casual základ. Přidejte košili, kterou můžete nosit pod volnočasové nebo formální sako. Barev se bát nemusíte, ale pokud neradi experimentujete, tak modrá je vždy sázka na jistotu.

Zkombinujte tmavě modrou košili JASON s tmavými stretch jeans ADONE a získejte skvělý outfit pro každodenní nošení. Boty volte společenské, nejlépe v hnědém odstínu, stejně jako opasek. Pokud chcete outfitu dodat jiskru, zvolte místo kožených polobotek mokasíny.

SMART CASUAL 2

Pokud preferujete uvolněnější styl nebo hledáte ideální kombinaci na léto, volte světlejší tóny. Bílá nebo jiná světlá košile, například TRAVEL, vám dodá uvolněný vzhled a navodí příjemnou atmosféru v kanceláři. Aby byl váš ležérní vzhled stále elegantní, dolaďte celý outfit koženými polobotkami TYLER a koženým opaskem v tmavší barvě.

 

 

SMART CASUAL 3

Třetí varianta je pro odvážnější jedince. Ke košili zvolte elegantní sako PARADISE, které vynikne a bude vypadat skvěle. Doplňte ho o džíny JEANS NEW 23, pokud vám do firemní kultura dovoluje. Ujistěte se, že sako a džíny jsou ve stejném tónu barvy, aby váš outfit působil harmonicky. Celý vzhled dolaďte černými polobotkami, které dodají vašemu stylu konečnou dávku elegance.


 

BUSINESS CASUAL

Business casual vychází z formálního oblečení, přičemž se jednotlivé kousky outfitu volí v tmavších barvách. Tento styl je ideální do zaměstnání, kde potřebujete vypadat seriózně, například při jednání s klienty nebo vedením společnosti.

Připravili jsme pro vás ukázku outfitů ve stylu business casual, který kombinuje pohodlí a eleganci. Základním pravidlem jsou dlouhé kalhoty, košile s dlouhým rukávem a uzavřené boty.

BUSINESS CASUAL 1

Kombinace neformálního saka NICO a propínacího svetru NICOLAS může působit ležérně a zároveň je velmi oblíbená, zejména v chladnějších měsících, a vypadá velmi sofistikovaně. Tento look dolaďte kalhotami v tmavší barvě GEORGE a tmavými koženými polobotkami ROBBIE. Vytvoříte tak intelektuální vzhled, který je ideální nejen do práce, ale také perfektní pro večery s červeným vínem a dobrou knížkou ve vinárně.

BUSINESS CASUAL 2

Hledáte osvědčený outfit, který vás nezklame? Zvolte tmavě modrý oblek GEMINI s bílou košilí PIMA, kterou můžete v zimě nahradit elegantním rolákem. Tato kombinace je vždy trefou do černého. Pro neformálnější vzhled nechte košili na vrchní dva knoflíčky rozepnutou a přidejte mokasíny. Pokud chcete působit formálněji, zapněte košili, přidejte elegantní kravatu a hnědé kožené polobotky. Tento stylový outfit vám zajistí skvělý dojem nejen v práci, ale i ve volném čase.

 

BUSINESS CASUAL 3

Poslední ukázka je vysoce formální a elegantní, odkazuje totiž na tradiční tmavé obleky, které muži nosili v minulosti. Tento outfit spojuje tmavě modrou a černou barvu pro maximální eleganci. Elegantní černá košile SILKY zvýrazní váš vzhled a dodá mu pocit výjimečné sofistikovanosti. K tomuto elegantnímu outfitu dolaďte černé kožené polobotky KAROL, které podtrhnou váš prestižní styl.


 

PROFESSIONAL

Existují situace, ve kterých nemáte jinou možnost než zvolit padnoucí oblek kravatou. Tento v pracovním prostředí patří převážně mezi podnikatele, pro které je důležité udělat dobrý dojem. Do této skupiny řadíme právníky, realitní makléře nebo obchodníky.

Jak poznat, jestli vám oblek padne, se dozvíte v našem článku.

PROFESSIONAL 1

Šedý oblek MIAMI je základním kouskem, který by neměl chybět v žádném mužském šatníku. I když není příliš formální, vždy v něm uděláte skvělý dojem při různých příležitostech. Díky své univerzálnosti se investice do šedého obleku rozhodně vyplatí. Pro dokonalý profesionální vzhled doplňte oblek bílou košilí F-LINE. S touto kombinací můžete mít jistotu, že vždy zaujmete.

PROFESSIONAL 2

Pokud šedý oblek není pro vás, zvolte tmavě modrý oblek LONDON. Tato barva je ideální nejen na pohovory a pracovní schůzky, ale i na slavnostní večírky. S tmavě modrým oblekem můžete bez obav experimentovat s dalšími barvami, například s barevnou kravatou, která dodá vašemu vzhledu osobitý nádech. Tento elegantní a univerzální outfit vám zaručí skvělý vzhled při všech příležitostech.