Pánská přechodová bunda: Trendy pro letošní sezónu

Podzim je tady a s ním přichází i nevyhnutelná změna počasí. Chladná rána, deštivé dny a občasné sluneční paprsky si žádají vhodný kousek do šatníku – přechodovou bundu. Tento praktický módní doplněk je nezbytný, pokud chcete zůstat styloví i v proměnlivém počasí. Přechodové bundy jsou perfektní volbou na podzim i jaro. Jsou to odlehčené bundy, dostatečně hřejivé do sychravého podzimního počasí a přitom odlehčené na nošení v prvních jarních měsících. Jaké trendy letos dominují v pánských přechodových bundách?

Přechodové bundy s nádechem luxusu

V letošní kolekci přechodových bund jsme se zaměřili na nové barvy, nové materiály, design i styl, ale v osvědčených střizích, které víme, že vám léta skvěle padnou. Vytvořili jsme pro vás kolekci prošívaných bund v mnoha variantách. Které další detaily jsme při tvorbě nové kolekce FERATT vzali v potaz?

Minimalismus a čisté linie

Minimalismus je stále v kurzu a letos tomu není jinak. Jednoduché, ale propracované střihy FERATT, čisté linie a tlumené barvy jsou ideální volbou pro ty, kteří preferují decentní vzhled. Černá bunda, hnědá bunda, námořnická modrá, tmavě zelená a camel dominují. Tyto barvy snadno sladíte s většinou outfitu. Přechodové bundy často disponují designovými detaily, jako je prošití, vysoký límec nebo stojáček. Dalími funkčními detaily jsou skryté kapsy nebo neviditelné zipy, které podtrhují minimalistický design.

Pohodlné střihy

Pokud hledáte pohodlnou a stylovou bundu, sáhněte po bundě s klasickým límečkem (ROMA), která působí ležérně, ale přitom elegantně. Bomber bundy (MASSIMO) nebo bundy ve stylu trucker jacket (SVEN) jsou ideální pro vrstvení – pod ně snadno obléknete mikinu či svetr. Pohodlí a lehkost podporují všechny prošívané bundy, které dobře drží tvar po dlouhá léta.

Nové materiály a udržitelnost

Módní svět se stále více soustředí na udržitelnost, a to se odráží i v materiálech použitých pro šití bund. V kurzu jsou bundy vyrobené z recyklovaných materiálů nebo s vodoodpudivými úpravami, které vás ochrání před deštěm. Nepromokavé bundy (BRANDON) jsou nejen praktické, ale díky modernímu designu se stávají i stylovým a funkčním doplňkem, který vás ochrání, když je potřeba.

Kožené a semišové bundy

Klasika, která nikdy nevyjde z módy – kožené a semišové bundy. My jsme si tento trend převedli do volby materiálů připomínajících semiš a broušenou kůži. Letos jsou tyto materiály velice oblíbené a přitom etické. Semišové detaily přidávají podzimním bundám na eleganci a vytvářejí rafinovaný look. Pokud chcete nadčasový model, sáhněte po bundě SVEN. Luxusním kouskem je prošívaná bunda PARMA, která má povrchovou úpravu připomínající broušenou kůži. Tato prémiová bunda je z limitované kolekce, takže Váš šatník obohatí extra zajímavým a přitom praktickým kouskem.

Zemité podzimní tóny

Klasické podzimní barvy, jako jsou hnědá, světle šedá, béžová nebo khaki zůstávají na vrcholu žebříčku oblíbenosti. V těchto nových barvách nabízíme náš bestseller – prošívanou bundu MASSIMO. Krom černé bundy můžete nově zkusit modrou bundu (MASSIMO tmavě modrá), bundu šedou (MASSIMO šedá), hnědou bundu (MASSIMO hnědá), nebo zelenou bundu (MASSIMO zelená) v tomto osvědčeném střihu. Takové prošívané bundy jsou moderní, dobře se nosí a mají léty ověřený a skvěle padnoucí střih.

Vrstvení s vestami

Jedním z největších letošních trendů je vrstvení bund s vestami. Prošívané vesty nebo lehké podzimní bundy pod klasickou přechodovou bundou vytvářejí zajímavý, vrstvený look, který nejenže vypadá stylově, ale také poskytuje dodatečné teplo během chladnějších dní. Kombinace různých textur a materiálů je klíčem k úspěchu – například úpletová bunda CAROL s prošívanou vestou NEAPOL je skvělou volbou pro podzimní sportovně-městský styl.

Funkční prvky

Praktičnost je u pánských bund vždy na prvním místě, ale funkční detaily se letos stávají i módním prvkem. Úpletové rukávy, vyšší měkké límce, důkladné prošití, krytý zip, úplety v pase – to jsou prvky, které nejen vylepšují funkčnost bundy, ale dodávají jí i moderní vzhled. Letošní podzimní kolekce jsou navrženy tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější požadavky na praktičnost a styl a najdete je i u naší limitované kolekce podzimních bund jako jsou PARMA, ROMA nebo BRANDON.

Jak vybrat tu správnou podzimní bundu?

Při výběru přechodové bundy je důležité zohlednit nejen módní trendy, ale i praktické aspekty. Základem je, aby vám podzimní bunda dobře seděla a poskytovala dostatečný komfort při pohybu. Zaměřte se na materiály – nepromokavé nebo větruodolné varianty jsou ideální do proměnlivého počasí. Nakonec si vyberte barvu a střih, který snadno zkombinujete s ostatními kousky ve vašem šatníku.

Pánská přechodová bunda je klíčovým prvkem podzimního šatníku. Letos se módní návrháři soustředí na funkčnost, udržitelnost a minimalismus, ale prostor zůstává i pro experimenty s barvami, materiály, prošitím a střihy. Ať už zvolíte bundu v bomber střihu, s technickými materiály nebo z prémiového , důležité je, aby vyjadřovala váš styl a zároveň vás udržela v teple a suchu během chladných podzimních dnů.