Nová kolekce pánské podzimní módy: Zaměřeno na prémiové bundy, vlněné kabáty, luxusní obleky, košile a hřejivé svetry

Pánská móda na podzim a zimu přináší nejenom funkčnost, ale i styl a komfort. Nová kolekce pánské módy FERATT se zaměřuje na klíčové prvky šatníku. Jsou praktické, elegantní a zároveň vysoce kvalitní. Kolekce zahrnuje vlněné kabáty, elegantní saka, prémiové přechodové bundy, luxusní obleky, stylové svetry a precizně zpracované košile – všechny navrženy s důrazem na moderní eleganci, pohodlí a funkčnost.

Vlněný kabát: Stylový a praktický kousek do nastávajícího chladného počasí

Vlněné kabáty jsou stálicí pánského šatníku během chladnějších měsíců. Nejenže poskytují teplo, ale dodávají celému outfitu sofistikovaný vzhled. V nové kolekci najdete klasické dlouhé kabáty s čistými liniemi, které zdůrazňují siluetu a působí nadčasově. Krátké kabáty jsou praktickým a hřejivým doplňkem outfitu do chladného počasí. Použité přírodní materiály, jako je kvalitní vlna a kašmír, zaručují vysokou úroveň pohodlí a tepelné izolace. Kašmírový kabát GERRY je ušit dokonce ze 100% kašmíru.

Pánské kabáty jsou univerzální a snadno se kombinují jak s formálním, tak i ležérnějším oblečením. V nabídce najdete novinky: černo-hnědý kabát MATIA se vzorem „pepito“ a kabát MATIA se vzorem rybí kosti, šedý kabát VINCENZO a kabáty ANTONIO ve 4 různých odstínech (camel, hnědý vzor, černo-hnědý a tmavě modrý).

Sako: Moderní elegance pro každou příležitost

Elegantní pánská saka v této kolekci jsou navržena tak, aby poskytovala styl a komfort bez kompromisů. Od klasických jednobarevných modelů společenských sak, které snadno sladíte s oblekovými nebo formálními kalhotami, až po originálnější vzory a typy sportovního saka pro výraznější vzhled, hodící se například k džínám nebo volnočasových kalhotám a kalhotám typu chinos. Díky preciznímu střihu a lehkým materiálům jsou saka nejen stylová, ale i pohodlná. Lze je nosit jak do kanceláře, tak i na společenské události.

Prémiová prošívaná bunda: Praktický společník pro přechodné období

Přechodové bundy hrají klíčovou roli v šatníku každého muže, zvláště v obdobích, kdy počasí kolísá. Kolekce nabízí prémiové přechodové bundy, které jsou vyrobeny z kvalitních, odolných materiálů, jako je umělý semiš nebo funkční materiály. Tyto bundy jsou ideální volbou pro muže, kteří hledají komfort a styl v jednom. V nabídce najdete jak sportovnější, tak i elegantnější modely, které se hodí jak pro volný čas, tak i pro práci. Typicky sportovní bundou je CAROL ve třech barevných variantách. Ve sportovně-elegantním stylu jsou prošívané bundy BRANDON a bundy MASSIMO, které jsou naším bestsellerem. Letos je nabízíme v nových odstínech zelené, hnědé a tmavě modré. Prémiový design a materiál mají prošívané bundy ROMA ČERNÁ a ROMA MODRÁ. Úplnou novinkou je luxusní bunda PARMA z materiálu se speciálním finishingem připomínajícím broušenou kůži.

Luxusní pánský oblek: Perfektní střih a prémiové materiály

Luxusní obleky z nové kolekce se vyznačují precizním zpracováním, pečlivým výběrem materiálů a dokonalým střihem. Použité textilie, jako je jemná vlna, viskóza a elastan, dodávají oblekům vysokou míru elegance a pohodlí. Obleky jsou navrženy tak, aby dokonale padly a zvýraznily mužskou postavu.

Ve FERATT najdete vlněné obleky ze španělské vlny s elastanem špičkové kvality (obleky CLOUD) a od italské značky Marzotto (obleky PARIS, NEAPOL, EDEN, LONDON  a MONAKO), vlněné obleky AMADORA z materiálů Vitale Barberis Canonico a oblek ANCONA z merino vlny. Jedná se o vlněné obleky nejvyšší řady, které jsou vhodné na ty nejvíce slavnostní okamžiky – svatbu, významnou rodinnou oslavu, návštěvu divadla nebo oficiální večírek.

Dalšími praktickými a zároveň elegantními kousky jsou obleky černé, šedé obleky a modré obleky z hodnotných směsových nebo funkčních materiálů, které se hodí jak na slavnostní chvíle, tak například do práce. Pružný oblek z nabídky oceníte při jakémkoli příležitosti (při tanci, chůzi, sezení i účasti na svatbě).

Ať už se jedná o pracovní setkání nebo společenskou událost, všechny obleky jsou prvotřídní kvality. Obleky FERATT vás nikdy nezklamou.

Funkční a hřejivý pánský svetr

Pletené pánské svetry se vrací do módy ve velkém stylu. V nové kolekci najdete širokou škálu pánských svetrů od tenčích modelů vhodných pro vrstvení pod sako, až po robustnější pleteniny, které se stanou hlavním prvkem outfitu. Použité přírodní materiály, jako je merino vlna, kašmír, nebo dokonce hedvábí dodávají svetrům jemnost a příjemný pocit při nošení, a zároveň jsou skvělou volbou pro chladné dny. Pokud jste sportovněji založený muž, sáhněte po bavlněném svetru, nebo zvolte svetr na zip. Nechte se inspirovat naší novou kolekcí pánských svetrů.

Košile: Kombinace klasiky a moderního designu

Pánské košile v této kolekci přinášejí klasické střihy s moderními prvky. Bavlna prémiové kvality, často doplněná o elastan a pečlivé zpracování zajistí, že se budete cítit pohodlně po celý den. Košile jsou k dispozici ve třech střizích: Slim košile vhodné pro štíhlého muže se širšími rameny, Modern košile, které jsou méně projmuté v pase a Regular košile vhodné pro muže se stejným nebo  širším obvodem pasu ve srovnání s obvodem hrudníku. V kolekci FERATT naleznete jak formální košile do obleku, tak i ležérnější modely pro každodenní nošení. V kolekci nechybí ani trendy vzorované košile a nejnovější barvy, které dodají vašemu šatníku špetku originality.

Jste muž, co košili nenosí každý den, protože je příliš tradičním oblečením? Zkuste jednu z našich funkčních košil z polyamidu, které vás překvapí svojí pružností a extrémním pohodlím, sportovním designem a přitom velice stylovým charakterem. Ne nadarmo se nazývá „funkční“. Podobně jako sportovní tričko skvěle odvádí pot a vy budete mít svěží pocit po celý den.

Proč si vybrat z nové kolekce?

Nová kolekce pánské módy přináší perfektní kombinaci stylu, komfortu a vysoké kvality. Vlněné kabáty, saka, prémiové přechodové bundy, luxusní obleky, svetry a košile tvoří základ každého moderního mužského šatníku. Ať už hledáte elegantní kousek do práce, nebo komfortní oblečení na volný čas, kolekce vytvořená podle nejnovějších světových trendů vám poskytne vše, co potřebujete pro sezónu plnou stylu a sebevědomí.