FERATT NÁRODNÍ: Nejnovější prodejna v centru Prahy slavnostně otevřena Martinem Dejdarem

Společnost FERATT se chopila příležitosti oslavit nový milník ve své historii slavnostním otevřením své nejnovější prodejny pánské módy v samotném srdci hlavního města, na Národní ulici v Praze 1.

Tato vysoce očekávaná událost, která se konala ve čtvrtek 4. dubna 2024, byla pojata v přátelském duchu, a to zejména díky účasti ambasadora značky Martina Dejdara, který slavnostně přestřihl pásku a zahájil novou éru FERATT.

Prodejna na Národní ulici 31 v historické části Prahy představuje další krok společnosti FERATT směrem k posílení své přítomnosti na trhu pánské módy. Zákazníci mohou očekávat široký výběr kvalitních oděvů, které spojují eleganci, styl a pohodlí.

Nová vlajková loď pánské módy FERATT není jen místem pro nákupy, je to nový společenský a módní symbol i pro náročného gentlemana. Tato v pořadí již patnáctá prodejna FERATT nabízí blízkost všem stávajícím i novým zákazníkům, kteří se rádi pohybují v centru Prahy. Na velkém prodejním prostoru této prodejny najdete prémiovou řadu nových vlněných pánských obleků z materiálu italského výrobce Marzotto, nebo portugalského Paulo de Oliviera. Dále variabilní kombinace obleků s oboustrannou vestou, širokou škálu pánských košil té nejlepší kvality, luxusní koženou obuv, doplňky a nadčasovou pánskou módu pro volný čas. Se svým moderním designem a inovativní prezentací produktů je tento obchod více než jen prodejní prostor – je to zážitek.

"Jsme nadšeni, že můžeme přivítat naše zákazníky v této nádherné nové prodejně a představit jim naši poslední kolekci pánské módy," uvádí na slavnostním otevření jeden z majitelů společnosti FERATT. "Tato událost je pro nás nejen příležitostí oslavit nový prodejní prostor, ale také závazkem k poskytování nejvyšší úrovně služeb a módní inspirace všem mužům."

Spolu s prodejem nejnovějších módních kousků FERATT nabízí také službu úprav. Pokud se stane, že zákazník potřebuje upravit například oblek na míru, přímo v prodejně personál úpravu našpendlí a zajistí, aby muž v obleku odcházel jako ze škatulky.

Společnost srdečně zve všechny zájemce, aby navštívili novou prodejnu pánské módy FERATT na Národní 31 a prožili jedinečný zážitek z módy.